Workshops


Workshops hebben meer het karakter van training versus de lezings-insteek van een seminar. Bij een workshop kan er op een "hands-on" en diepgaande wijze gewerkt worden aan vaardigheden. Ze genereren het meeste resultaat als het vaker en voor een langere duur wordt gedaan. De workshops worden toegesneden op de bedrijfscultuur en personeelsleden. Meerdere worden toegepast in de belevings activiteiten; de workshops zijn uitvoerigere versies daarvan.
Bij de workshops kan les-materiaal worden voorzien en de opzet kan gecombineerd worden met een kleine tocht in de natuur. Een workshop kan voor een dagdeel of voor hele dagen zijn, en kan ook als een Event worden gehouden.

U kunt met ons contact opnemen over de preciezere inhoud en om mogelijkheden te bespreken. Een greep daaruit:

I. Uw dagelijkse ervaringen als poorten naar intuïtie, transformatie-krachten en liefde - Leren kennen van wat de ervaringen in uw dagelijks leven eigenlijk met u doen en in u los maken aan gevoelens en impulsen en de groei, ontwikkelings & transformatie-mogelijkheden die u dat biedt – beleven en boetseren

II. Improviserend zangspel met de 4 elementen - Ervaren en leren kennen van de creatieve krachten van de 4 elementen in uzelf en hoe u deze bewuster toe kunt passen klank en boetseren (Zie bv het eind-fragment uit de film "As it is in heaven" )

III. Improviserend zangspel met kleurwerkingen - Ervaren en leren kennen van hoe kleuren doorwerken in sfeer, uw houdingen, gevoelens, stemmingen, en hoe deze een bron kunnen zijn voor inspiratie en oplossingen voor hindernissen klank, zang, boetseren (Zie bv het eind-fragment uit de film "As it is in heaven" )

IV. Inspirerend bewegen op Maat & Ritme - Een ervarings-weg om uw gevoelens, behoeften en idealen uit te kristalliseren, alsook de in u aanwezige transformatie krachten die u kunnen helpen om uw idealen te kunnen concretiseren bewegen en boetseren

• V. Bewust werken met Energetica - Leren kennen van energie-stromen en kracht-punten in jezelf, de natuur en organisaties (zie voor uitgebreidere info en mogelijkheden omtrent V. ook: www.gaiaheartworkz.com)