Wie & Hoe


Heartworkz is opgericht door Patrick Steensma.

"Mijn passie voor het coachen en consulting komt voort uit de voldoening en vreugde die het mij geeft als ik mensen op een levendige en zinvolle wijze kan helpen. Om daarin te slagen bleek het onmisbaar om te blijven werken aan de verdere polijsting van onbevangenheid, een goed luisterend oor, empathie, het goed aanvoelen en inschatten van mensen en situaties, intuïtief vermogen en het constructieve streven naar oplossingen en heling.

Dit groei-proces werd gevoed doordat ik mijn nieuwsgierigheid naar de dieper liggende zin van het bestaan kon bevredigen met kosmopolitische en spirituele studies. Vele buitenlandse trips droegen hun waardevolle steentje bij. De omgang met mensen van allerlei allooi en het zijn van vader van 2 kinderen zie ik als een genot.

Door moderne ervarings-gerichte kunstzinnige activiteiten op gebieden van beweging, klank, zang en muziek, en boetseren op een meditatief-spirituele wijze, heb ik nieuwe creatieve vaardigheden en mogelijkheden tot transformatie en heling weten te ontwikkelen. Het is een van de essentiële peilers geworden om dieper liggende thema´s te ontrafelen en aan te pakken. Een voltooide rechten studie, een coachings-opleiding, meer dan 12 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer en het op een liefdevolle genezende wijze omgaan met de aarde, natuur en kosmos, zijn de andere bouwstenen die hebben geleid tot een frisse expertise in mens-ontwikkeling, ondernemen en spiritualiteit.

Deze expertise zorgt ervoor dat ik mensen en organisaties op innovatieve wijze kan helpen om meer bewustzijn en hartekrachten te genereren die hen ondersteunt in hun groei, ontwikkeling en transformatie en de verdere manifestatie van hun doelen, visie en missie

Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Duits."